Installatie en inbedrijfstellingsplan dieselgeneratorset

2019-08-30

Diesel generatorset Installatie- en inbedrijfstellingsplan

De dieselgeneratorset van dit project is geïnstalleerd in de keldergeneratorruimte, die voornamelijk bestaat uit dieselgeneratorsets, dagelijkse brandstoftank, ongevallenbrandstoftank, ongevallenafvoerpomp, luchtinlaatdemper, uitlaatdemper, oliepijpsysteem, rookuitlaatsysteem en Elektrisch systeem.

De aanpak van het invoeren, accepteren, uitpakken, hijsen en zitten van belangrijke apparatuur is beschreven in het hijs- en zitplan van kelderapparatuur. Dit programma beschrijft voornamelijk de installatie- en inbedrijfstellingswerkzaamheden nadat de generator is geplaatst.

Dieselgeneratorset aangedreven door Cummins
Industriële generator aangedreven door Cummins

1. Dieselgenererende installatie
A. Na de dieselgeneratorset   is op zijn plaats, installeer het overeenkomstige dempingsapparaat en aardingsapparaat volgens de apparatuurvereisten.
B. De inlaat- en uitlaatdemper moeten bij installatie worden afgedicht en stevig worden bevestigd. Installeer een regenbestendige industrie buiten de uitlaat.
C. Voordat u de slang installeert, moet u ervoor zorgen dat de binnenwand van de pijpleiding schoon is en dat de brandstoftank, leidingen, kleppen en andere componenten betrouwbaar moeten worden geaard.
D. Pijpflenspakkingen zijn gemaakt van grafietmetaal gewonden pakkingen.
E. Het rookkanaal, de uitlaatdemper, de expansiekoppeling van het rookkanaal moeten stevig worden bevestigd en de expansiekoppeling en de geluiddemper moeten worden voorzien van een veerhanger.

2. Bereid u voor voordat u de dieselgeneratorset start
A. Alle systemen van de industriële generator zijn gecontroleerd. Goede aarding.
B. Stel brandblussers en geelzandbrandblusapparatuur in zoals vereist.
C. Alle andere civiele werken en brandbeveiliging in de generatorruimte werden voltooid. Er wordt geen werk zoals heet werk of snijden uitgevoerd.
D. Nadat het bovenstaande werk is voltooid, feedback geven aan de managementafdeling en de supervisie-afdeling en dieselolie toevoegen na goedkeuring.

3. Elektrisch inbedrijfstellingsschema voor dieselgeneratorset
A. Debuggen van generatorlichaam
De isolatieweerstand gemeten met een 10000V megger moet groter zijn dan 0,5M.
De gemeten DC-weerstand wordt bij dezelfde temperatuur omgezet in de weerstandsfout van de generator en moet minder zijn dan 2%.
B. Voltooi de test van het generatorbeveiligingscircuit

Industriële generatorset met geluiddichte kap
Dieselgeneratorset met geluiddichte kap

4. Test vóór inbedrijfstelling van de generator
De generatoruitgangsschakelaar is losgekoppeld, alle ingangen, de generator wordt opgevoerd tot de nullast-nominale spanning en de kernfasetest wordt uitgevoerd aan beide zijden van de rail en de uitgangsspanning van de generator. De uitgaande lijnidentificatie van de uitgangsspanning van de generator komt overeen met de busfasevolgorde.

5. Inbedrijfstelling Power Backup Generator
A. Werking lege lading unit: start de dieselgenerator zonder lasttest met de starter van de unit, controleer of de unit draait en de mechanische transmissie abnormaal is, of de olietoevoer en oliedruk normaal zijn, of de koelwatertemperatuur te hoog, de snelheid is automatische en handmatige bediening om aan de vereisten te voldoen. Als er problemen worden gevonden, lost u deze op tijd op.
B. Nadat de dieselgenerator de test zonder belasting heeft doorstaan, wordt de temperatuurstijging van de romp en het lager gecontroleerd. Alleen wanneer de nullasttest van de unit is gekwalificeerd, kan de lasttest worden uitgevoerd.
C. Detectie van de beschermingsprestaties van de unit: het instrument wordt gebruikt om de lage oliedruk, hoge koelwatertemperatuur, overspanning en andere signalen te simuleren. Het apparaat moet onmiddellijk de beveiligingsfunctie en het alarm starten.
D. Gebruik de fasevolgordetabel om een ​​nucleaire fase uit te voeren tussen het lichtnet en de generatorvoeding, en de fasevolgorde moet consistent zijn.
E. Dieselgenerator met belastingstest: de eenheid genereert elektriciteit met de nominale snelheid en controleert de belangrijkste indicatoren van de eenheid bij belasting. De testresultaten moeten voldoen aan de ontwerpvereisten van de unit gedurende 1 uur bij 25% belasting, 1 uur bij 50% belasting, 2 uur bij 75% belasting en 0,5 uur bij 100% belasting.
F. Test voor volledige belasting van dieselgeneratorset: voer verschillende prestatietests uit van de unit onder volledige belasting en voltooi de volledige laadduur van de unit volgens de vereisten.
G. Koppeling debuggen met het systeem: kunstmatig de stroomtoevoer afsluiten, de hoofdunit moet in staat zijn om automatisch te starten en stroom te leveren aan de belasting binnen de tijd die het ontwerp vereist. De netspanning is hersteld en het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld.
H. Acceptatie proefbedrijf: test de schakelapparatuur, automatische of handmatige en beveiligingsapparatuur aan de kant van de stroomontvanger. Nadat de test is geslaagd, moet de belastingstest worden uitgevoerd volgens het ontworpen back-up voedingsdistributieschema en moeten de eenheid en het elektrische apparaat ononderbroken werken. Kan ter acceptatie worden overhandigd.

Dieselgenerator tijdens testen met belasting
Dieselgeneratorset In testen met belasting

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us