Schema voor installatie en inbedrijfstelling van dieselgeneratorset

2019-08-30

Diesel generatorset Plan voor installatie en inbedrijfstelling

De dieselgeneratorset van dit project is geïnstalleerd in de generatorruimte in de kelder, die voornamelijk bestaat uit een dieselgeneratorset, dagelijkse brandstoftank, brandstoftank voor ongevallen, afvoerpomp voor ongevallen, luchtinlaatdemper, uitlaatdemper, olieleidingsysteem, rookuitlaatsysteem en Elektrisch systeem.

De aanpak van het betreden, accepteren, uitpakken, hijsen en plaatsen van belangrijke apparatuur is beschreven in het hijs- en zitplan voor kelderapparatuur. Dit programma beschrijft voornamelijk de installatie- en inbedrijfstellingswerkzaamheden nadat de generator is geplaatst.

Dieselgeneratorset aangedreven door Cummins
Industriële generator aangedreven door Cummins

1. Dieselgenererende installatie
A. Na de dieselgeneratorset   op zijn plaats is, installeert u het overeenkomstige dempingsapparaat en het aardingsapparaat volgens de apparatuurvereisten.
B. De inlaat- en uitlaatdemper moeten bij installatie aan de muur worden afgedicht en stevig worden bevestigd. Installeer een regenbestendige industrie buiten de uitlaatdemper.
C. Voordat u de slangen installeert, moet u ervoor zorgen dat de binnenwand van de pijpleiding schoon is en dat de brandstoftank, leidingen, kleppen en andere componenten goed geaard moeten zijn.
D. Pijpflenspakkingen zijn gemaakt van grafietmetaal gewikkelde pakkingen.
E. Het rookkanaal, de geluiddemper van het rookkanaal, de uitzettingsvoeg van het rookkanaal dienen stevig vastgemaakt te zijn en de uitzettingsvoeg en de geluiddemper moeten voorzien zijn van een veerhanger.

2. Bereid u voor voordat u de dieselgeneratorset opstart
A. Alle systemen van de industriële generator zijn gecontroleerd. Goede aarding.
B. Plaats brandblussers en brandblusapparatuur met geel zand zoals vereist.
C. Alle overige civiele werken en brandbeveiligingswerken in de generatorruimte zijn voltooid. Er wordt geen werk zoals heet werk of snijden uitgevoerd.
D. Nadat bovenstaande werkzaamheden zijn afgerond, terugkoppeling naar de managementafdeling en de toezichtafdeling en na goedkeuring dieselolie bijvullen.

3. Schema voor elektrische inbedrijfstelling voor dieselgeneratorset
A. Foutopsporing van generatorlichaam
De isolatieweerstand gemeten met een 10000V megger moet groter zijn dan 0,5M.
De gemeten DC-weerstand wordt bij dezelfde temperatuur omgezet in de weerstandsfout van de generator en moet kleiner zijn dan 2%.
B. Voltooi de test van het generatorbeveiligingscircuit

Industriële generatorset met geluiddempende kap
Dieselgeneratorset met geluiddichte luifel

4. Test vóór ingebruikname van de generator
De generatoruitlaatschakelaar is losgekoppeld, alle ingangen, de generator wordt opgevoerd tot de nominale nullastspanning en de nucleaire fasetest wordt uitgevoerd aan beide zijden van de stroomrail en de uitgangsspanning van de generator. De uitgaande lijnidentificatie van de uitgangsspanning van de generator komt overeen met de busfasevolgorde.

5. Inbedrijfstelling van stroomondersteuningsgenerator
A.Eenheid met lege belasting: start de dieselgenerator handmatig zonder belastingtest met de starter van de unit, controleer of de unit draait en de mechanische overbrenging abnormaal is, of de olietoevoer en oliedruk normaal zijn, of de koelwatertemperatuur is te hoog, de snelheid is automatisch en handmatig om aan de vereisten te voldoen. Als er problemen worden gevonden, los deze dan op tijd op.
B. Nadat de dieselgenerator de test zonder belasting heeft doorstaan, wordt de temperatuurstijging van de romp en het lager gecontroleerd. Alleen als de nullasttest van de unit is gekwalificeerd, kan de belastingtest worden uitgevoerd.
C. Detectie van de beschermingsprestaties van de unit: het instrument wordt gebruikt om de lage oliedruk, hoge koelwatertemperatuur, overspanning en andere signalen te simuleren. De eenheid moet onmiddellijk de beveiligingsfunctie en het alarm starten.
D. Gebruik de fasevolgorde-tabel om de nucleaire fase uit te voeren tussen het lichtnet en de generatorvoeding, en de fasevolgorde moet consistent zijn.
E. Dieselgenerator met belastingtest: De unit wekt elektriciteit op met het nominale toerental en controleert de hoofdindicatoren van de unit met belasting. De testresultaten moeten voldoen aan de ontwerpvereisten van de unit voor 1 uur bij 25% belasting, 1 uur bij 50% belasting, 2 uur bij 75% belasting en 0,5 uur bij 100% belasting.
F. Test met volledige belasting van de dieselgeneratorset: Voer verschillende prestatietests van de unit uit onder volledige belasting en voltooi de bedrijfstijd bij volledige belasting van de unit volgens de vereisten.
G. Debugging koppelen aan het systeem: sluit de netvoeding kunstmatig af, de hoofdeenheid moet automatisch kunnen starten en stroom leveren aan de belasting binnen de door het ontwerp vereiste tijd. De netspanning is hersteld en de unit wordt automatisch uitgeschakeld.
H. Acceptatie proefbedrijf: Test de schakelinstallatie, automatisch of handmatig en beveiligingsinrichtingen aan de stroomontvangende zijde. Nadat de test is geslaagd, wordt de belastingstest uitgevoerd volgens het ontworpen distributieschema voor de noodstroomvoorziening en moeten de eenheid en het elektrische apparaat continu werken zonder storingen. Kan ter acceptatie worden overhandigd.

Dieselgenerator bij testen met belasting
Dieselgeneratorset bij testen met belasting

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us