Dieselgenerator - Hoe goed de dieselgenerator starten?

2019-09-07

Hoe goed te beginnen Diesel Generator ?

Over het algemeen zijn er twee manieren om een ​​dieselgenerator te starten,   de ene is handmatig starten en de andere is automatisch schakelen. Bij handmatig starten van de dieselgenerator moet u   controleren het alarmsysteem om te zien of het normaal is, draai dan de bedieningsschakelaar naar de handmatige positie, u kunt de stroomopwekking handmatig starten. Automatisch schakelen is om de regelschakelaar naar automatisch te schakelen, en de automatische stroomschakelaar moet ook in de automatische positie   staan zodat wanneer de belangrijkste   stroom stopt, de dieselgenerator   kan automatisch starten en stroom leveren om te laden. In deze situatie hebt u een automatisch overdrachtspaneel nodig voor aansluiting op een dieselgenerator en hoofdvoeding (City Power).

Dieselgenerator met Cummins-dieselmotor
Hosem Power Diesel Generator met Cummins Dieselmotor

1. Voorbereidende werkzaamheden
Voordat u de stroomgenerator start, moet u eerst controleren of de koelvloeistof   in de radiator   is voldoende. Als de koelvloeistof   onvoldoende is, moet de koelvloeistof worden bijgevuld, zoals de handleiding van de generatorunit vroeg   voor het starten. Bovendien moet worden gecontroleerd of de smeerolie van de dieselmotor is toegevoegd aan de opgegeven schaallijn   en of er een veiligheidsrisico is in elke component. Als er een verborgen gevaar is, moet dit worden geëlimineerd voordat u begint.

Hosem Power Open Type Dieselgenerator
Hosem Power Open Type Diesel Generator met China Dieselmotor

2. De voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik
Wanneer de    industriële generator in bedrijf is, moet een speciaal persoon de werking van de dieselgenerator observeren   te allen tijde. Let met name op   observeren   belangrijke indicatoren zoals watertemperatuur, olietemperatuur, spanning enz., die worden weergegeven in het bedieningspaneel. Als er een afwijking is, neem dan onmiddellijk maatregelen en zorg ervoor dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast wordt ook aangegeven of er voldoende dieselbrandstof is. Als de dieselgenerator wordt gestopt vanwege onvoldoende brandstof tijdens het draaien, kan dit waarschijnlijk schade veroorzaken aan sommige delen van de machine.

Dieselgenerator met aanhangwagen
Hosem Power Diesel Generator met trailer nominaal vermogen 300kVA

3. Geen belasting Start of Stop
Controleer voordat u de dieselgenerator start of de stroomonderbreker is uitgeschakeld. Na het starten duurt het meestal één tot drie   minuten inactiviteit. In de winter is de temperatuur laag en wordt de opwarmtijd van de dieselgenerator verlengd met   meer   notulen. Let op of er olielekkage is van de dieselmotor, waterlekkage van de dieselmotor en de radiator,   enz. Als er een lek is, moet u de dieselgenerator onmiddellijk stoppen   en controleer en repareer de dieselgenerator. Voordat u de machine stopt, snijdt u eerst de lading één voor één af, schakelt u vervolgens de stroomonderbreker uit en schakelt u deze na drie tot vijf minuten uit tot stationair draaien.

500kVA Silent DieselGenerator
Hosem Power 500kVA Silent DieselGenerator

Fuzhou Hosem Power Co., Ltd. levert 3kVA tot 3000kVA dieselgeneratorset aangedreven door Cummins-dieselmotor, Perkins-dieselmotor, Deutz-dieselmotor, Volvo-dieselmotor, SDEC-dieselmotor, Yuchai-dieselmotor, Doosan-dieselmotor, Ricardo-dieselmotor, en ander beroemd merk van China   dieselmotor. En lever de open-type dieselgenerator, stille generatorset, aanhangwagengeneratorset voor gebruikers ' optioneel. Daarnaast leveren we ook de automatische omschakelaar, het parallelle paneel en het verdeelpaneel met de dieselgeneratorset. Welkom op onze website www.generatorsindustrial.com voor meer informatie over onze dieselgenerator.  

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us