Dieselgenerator - Hoe dieselgenerator correct te starten?

2019-09-07

Hoe u op de juiste manier begint Dieselgenerator ?

Over het algemeen zijn er twee manieren om een ​​dieselgenerator te starten,   de ene is handmatige start en de andere is automatisch schakelen. Bij handmatige start van de dieselgenerator moet u   controleren het alarmsysteem om te zien of het normaal is, draai vervolgens de bedieningsschakelaar naar de handmatige positie, u kunt handmatig de stroomopwekking starten. Automatisch schakelen is om de regelschakelaar op automatisch te zetten, en de automatische vermogensschakelaar moet ook in de automatische stand staan ​​  zodat wanneer de belangrijkste   stroom valt uit, de dieselgenerator   kan automatisch starten en de stroom leveren om te laden. In deze situatie heeft u een automatisch omschakelpaneel nodig voor aansluiting op een dieselgenerator en hoofdstroom (City Power).

Dieselgenerator met Cummins-dieselmotor
Hosem Power Diesel Generator met Cummins-dieselmotor

1. Voorbereidende werkzaamheden
Voordat u de stroomgenerator start, moet u eerst controleren of de koelvloeistof   in de radiator   is voldoende. Als de koelvloeistof   onvoldoende is, moet de koelvloeistof worden bijgevuld zoals in de handleiding van de generatorset is gevraagd   voor het starten. Daarnaast is het noodzakelijk om te controleren of de smeerolie voor dieselmotoren wordt toegevoegd aan de gespecificeerde schaallijn   en of er in elk onderdeel een veiligheidsrisico is. Als er een verborgen gevaar is, moet dit worden geëlimineerd voordat u begint.

Hosem Power Open Type Diesel Generator
Hosem Power Open Type Diesel Generator met Chinese Dieselmotor

2. De voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik
Wanneer de   industriële generator in bedrijf is, moet een speciaal persoon de werking van de dieselgenerator   observeren te allen tijde. Let vooral op   observeren   belangrijke indicatoren zoals watertemperatuur, olietemperatuur, spanning enz., die in het bedieningspaneel worden weergegeven. Als er iets abnormaals is, neem dan onmiddellijk maatregelen en zorg ervoor dat u de storing zo snel mogelijk verhelpt. Daarnaast wordt er ook aangegeven of er voldoende dieselbrandstof is. Als de dieselgenerator wordt gestopt vanwege onvoldoende brandstof tijdens het draaien, zal dit waarschijnlijk schade aan sommige delen van de machine veroorzaken.

Dieselgenerator met aanhanger
Hosem Power dieselgenerator met aanhanger nominaal vermogen 300kVA

3. Geen start of stop laden
Zorg ervoor dat de stroomonderbreker is uitgeschakeld voordat u de dieselgenerator start. Na het starten duurt het meestal een tot drie   minuten inactiviteit. In de winter is de temperatuur laag en wordt de opwarmtijd van de dieselgenerator verlengd met   meer   minuten. Let op of er sprake is van olielekkage van dieselmotor, waterlekkage van dieselmotor en radiator,   etc. Stop bij lekkage de dieselgenerator onmiddellijk   en controleer en repareer de dieselgenerator. Voordat u de machine stopt, moet u eerst de belasting een voor een afsnijden, vervolgens de stroomonderbreker uitschakelen en deze vervolgens uitschakelen na drie tot vijf minuten vertraging tot stationair draaien.

500kVA stille dieselgenerator
Hosem Power 500kVA stille dieselgenerator

Fuzhou Hosem Power Co., Ltd. levert 3 kVA tot 3000 kVA dieselgeneratorset aangedreven door Cummins-dieselmotor, Perkins-dieselmotor, Deutz-dieselmotor, Volvo-dieselmotor, SDEC-dieselmotor, Yuchai-dieselmotor, Doosan-dieselmotor, Ricardo-dieselmotor en ander beroemd merk uit China   dieselmotor. En lever de open-type dieselgenerator, stille generatorreeks, aanhangwagengeneratorset voor gebruikers ' optioneel. Daarnaast leveren wij ook de automatische omschakelaar, parallel paneel en verdeelpaneel bij de dieselgeneratorset. Welkom op onze website www.generatorsindustrial.com voor meer informatie over onze dieselgenerator.  

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us