Dieselgeneratorstructuur en selectie van motormerk

2019-08-02

Diesel Generator Structuur

200kVA Cummins-dieselgenerator

200kVA Cummins-dieselgenerator

De diesel generatorset is een kleinschalige stroomopwekkingsapparatuur, die verwijst naar een stroomvoorzieningsapparaat dat diesel als brandstof gebruikt en een dieselmotor als drijvende kracht gebruikt om een ​​synchrone generator aan te drijven om elektriciteit op te wekken. Dit is een apparaat voor energieopwekking met een snelle start, gemakkelijke bediening en onderhoud, lage investering en sterk aanpassingsvermogen aan de omgeving. Vanwege zijn kleine formaat, flexibiliteit, lichtgewicht, volledige ondersteuning, eenvoudige bediening en onderhoud, wordt het veel gebruikt in mijnen, spoorwegen, veldwerkplaatsen, onderhoud van het wegverkeer, en fabrieken, ondernemingen, ziekenhuizen, enz., Als noodstroomvoorziening of tijdelijk. kracht.

De moderne stroomgenerator   bestaat uit een dieselmotor, een driefasige AC borstelloze synchrone generator, een bedieningspaneel, een radiator, een koppeling, een brandstoftank, een uitlaatdemper en een gemeenschappelijke basis. Het vliegwielhuis van de dieselmotor is rechtstreeks verbonden met de axiale richting van het voorste gedeelte van de generator door een schouder, en de rotatie van de generator wordt rechtstreeks aangedreven door het vliegwiel door een cilindrische elastische koppeling, en de verbindingswijze wordt gefixeerd door schroeven, zodat de twee De verbinding met een stalen carrosserie zorgt ervoor dat de rondloopnauwkeurigheid van de krukas van de dieselmotor en de rotor van de generator binnen een gespecificeerd bereik ligt. Om de trillingen van de eenheid te verminderen, worden meestal schokdempers of rubberen schokdempers geïnstalleerd bij de verbinding tussen de hoofdcomponenten van de dieselmotor, generator, radiator,   elektrische schakelkast, en de gemeenschappelijke basis.

Geluiddichte en waterdichte dieselgenerator voor gebruik buitenshuis

Geluiddichte en waterdichte dieselgenerator voor buitengebruik

Selectie van merk dieselmotor en alternator

Momenteel zijn er veel dieselmotoren van bekende merken voor dieselgeneratoren, zoals Cummins-dieselmotor voor 20kVA tot 1500kVA-stroomgenerator, Perkins-dieselmotor voor 10kVA tot 2500kVA elektrische generator, Deutz-dieselmotor voor 20kVA tot 1500kVA-dieselgenerator, Volvo-dieselmotor voor 85kVA tot 688kVA industriële generator, SDEC-dieselmotor (een van de Chinese dieselmotoren van topkwaliteit) voor 25kVA tot 1000kVA-dieselgenerator, Yuchai-dieselmotor (samen met MTU om de dieselmotor te produceren) voor 25kVA tot 2000kVA, Chinees merk van hoge kwaliteit Fawde merk dieselmotor voor 10kVA tot 400kVA,   Dieselmotor van het merk Quanchai & Yangdong-merkdieselmotor voor 8kVA tot 50kVA-dieselgenerator en andere beroemde merkdieselmotor voor industriële generator.

Het   dynamo zoals Stamford brushless alternator, Marathon brushless alternator, Hosem brushless alternator en Mecc Alte brushless alternator. Alle alternatormerken hebben de alternator voor   Dieselgenerator van 5 kVA tot 2000 kVA.  

Hoe de dieselmotor voor dieselgenerator kiezen aan de kant van de eindgebruiker?  

1. Indien u de dieselgenerator of standby dieselgenerator wilt blijven gebruiken voor de belangrijke afdelingen, zoals ziekenhuis, bank of datacenter,   adviseer u dan om het bekende merk en de meest populaire dieselmotor voor de dieselgenerator te kiezen, zoals een dieselgenerator aangedreven door Cummins-dieselmotor of Perkins-dieselmotor . Omdat ze de twee meest bekende dieselmotoren ter wereld zijn, kunt u tijdens de levensduur van de dieselgenerator gemakkelijk reserveonderdelen voor onderhoud en reparatie in elk land krijgen.  

2. Als de dieselgenerator alleen voor het gewone gebruik dient als stand-by, dan raden we aan om de SDEC-dieselmotor , Yuchai-dieselmotor of Fawde-dieselmotor voor de dieselgenerator. Omdat de prijs van de dieselmotor een stuk goedkoper zal zijn dan de dieselmotor van Cummins of Perkins, en de kwaliteit van de dieselmotor zeer goed genoeg is, kan het zijn dat je de reserveonderdelen niet lokaal kunt krijgen   stad voor reparatie of onderhoud. maar je kunt gemakkelijk   verkrijg de reserveonderdelen bij uw dieselgeneratorleverancier of Chinese dieselgeneratorfabrieken.  

De General diesel generator set is   verkrijgbaar in het bereik van 3kVA tot 3000kVA. Voor krachtigere dieselgeneratorsets kunnen meerdere dieselgeneratorsets parallel worden gebruikt.

Dieselgenerator aangedreven door SDEC-dieselmotor

Dieselgenerator aangedreven door SDEC-dieselmotor

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us