Structuur van dieselgenerator en selectie van motormerk

2019-08-02

Diesel Generator Structuur

200kVA Cummins-dieselgenerator

200kVA Cummins-dieselgenerator

De diesel generator set is een kleinschalige stroomopwekkingsapparatuur, die verwijst naar een stroomvoorziening die diesel als brandstof gebruikt en een dieselmotor gebruikt als motor om een ​​synchrone generator aan te drijven om elektriciteit op te wekken. Dit is een apparaat voor stroomopwekking met snel opstarten, gemakkelijke bediening en onderhoud, lage investeringen en een groot aanpassingsvermogen aan de omgeving. Vanwege zijn kleine formaat, flexibiliteit, lichtgewicht, complete ondersteuning, eenvoudige bediening en onderhoud, wordt het veel gebruikt in mijnen, spoorwegen, veldwerklocaties, wegverkeersonderhoud en fabrieken, ondernemingen, ziekenhuizen, enz., Als back-upvoeding of tijdelijk macht.

De moderne stroomgenerator   bestaat uit een dieselmotor, een driefasige AC borstelloze synchrone generator, een bedieningspaneel, een radiator, een koppeling, een brandstoftank, een uitlaat en een gemeenschappelijke basis. Het vliegwielhuis van de dieselmotor is rechtstreeks verbonden met de axiale richting van het voorste gedeelte van de generator door een schouder, en de rotatie van de generator wordt direct aangedreven door het vliegwiel door een cilindrische elastische koppeling, en de verbindingswijze wordt bevestigd door schroeven, zodat de twee De verbinding met een stalen lichaam zorgt ervoor dat de concentriciteit van de krukas van de dieselmotor en de rotor van de generator binnen een bepaald bereik ligt. Om de trillingen van de unit te verminderen, worden meestal schokdempers of rubberen schokdempers geïnstalleerd op de verbinding tussen de hoofdcomponenten van de dieselmotor, generator, radiator,   elektrische schakelkast en de gemeenschappelijke basis.

Geluiddichte en waterdichte dieselgenerator voor buitengebruik

Geluiddichte en waterdichte dieselgenerator voor buitengebruik

Selectie van het merk dieselmotor en het merk alternator

Op dit moment zijn er veel bekende dieselmotoren voor dieselgeneratoren, zoals Cummins-dieselmotor voor 20kVA tot 1500kVA-stroomgenerator, Perkins-dieselmotor voor 10kVA tot 2500kVA-elektrische generator, Deutz-dieselmotor voor 20kVA tot 1500kVA-dieselgenerator, Volvo-dieselmotor voor 85kVA tot 688kVA industriële generator, SDEC-dieselmotor (een van de topkwaliteit Chinese merkdieselmotor) voor 25kVA tot 1000kVA dieselgenerator, Yuchai-dieselmotor (samenwerken met MTU om de dieselmotor te produceren) voor 25kVA tot 2000kVA, Chinees merk van hoge kwaliteit Fawde merk dieselmotor voor 10kVA tot 400kVA,   Dieselmotor van het merk Quanchai & Yangdong merk dieselmotor voor 8kVA tot 50kVA dieselgenerator en andere beroemde merk dieselmotor voor industriële generator.

De   alternator zoals Stamford borstelloze alternator, Marathon borstelloze alternator, Hosem borstelloze alternator en Mecc Alte borstelloze alternator. Alle alternatormerken hebben de alternator voor   5kVA tot 2000kVA dieselgenerator.  

Hoe de dieselmotor voor dieselgenerator kiezen aan de kant van de eindgebruiker?  

1. Als u de dieselgenerator of standby-dieselgenerator wilt blijven gebruiken voor de belangrijke afdelingen, zoals het ziekenhuis, de bank of het datacenter,   adviseer vervolgens u het beroemde merk en de populairste dieselmotor voor de dieselgenerator te kiezen, zoals dieselgenerator aangedreven door Cummins dieselmotor of Perkins dieselmotor . Omdat ze de twee van de beroemdste dieselmotoren ter wereld zijn, kunt u gemakkelijk de onderhouds- en reparatie-reserveonderdelen in elk land krijgen tijdens de levensduur van de dieselgenerator.  

2. Als de dieselgenerator alleen voor stand-by is bedoeld voor het alledaagse, raad dan aan om de te kiezen SDEC-dieselmotor , Yuchai-dieselmotor of Fawde-dieselmotor voor de dieselgenerator. Omdat de prijs van de dieselmotor veel goedkoper is dan die van Cummins of Perkins en de kwaliteit van de dieselmotor is goed genoeg, misschien kunt u de reserveonderdelen niet in de lokale   stad voor reparatie of onderhoud. maar je kunt gemakkelijk   haal de reserveonderdelen van uw dieselgeneratorleverancier of Chinese dieselgeneratorfabrieken.  

De algemene dieselgeneratorset is   beschikbaar in het bereik van 3kVA tot 3000kVA. Voor krachtigere dieselgeneratorsets kunnen meerdere dieselgeneratorsets parallel worden gebruikt.

Dieselgenerator Aangedreven door SDEC-dieselmotor

Dieselgenerator Aangedreven door SDEC-dieselmotor

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us