Dieselgenerator Nat stapelen Fenomeen en oplossing

2019-12-05

Dieselgenerator Nat stapelen Fenomeen en oplossing

De dieselgenerator gebruikt diesel. Wanneer de stroomgenerator gedurende een bepaalde tijd onder nullast en lichte belasting blijft draaien, is het fenomeen " Nat stapelen " zal onvermijdelijk voorkomen. Dit fenomeen is specifiek: wanneer de dieselgenerator in een lichte staat is of de motor de optimale bedrijfstemperatuur niet kan bereiken, worden die niet volledig verbrande brandstoffen gemakkelijk verzameld in het uitlaatsysteem van de dieselmotor en stapelt deze zich geleidelijk op op uitlaatpijpen, injectoren, motorkleppen en turbocompressoren, wat de bedieningsvaardigheden van dieselgeneratoren sterk vermindert.

Diesel Generator Nat Stapelen
125kVA Cummins-dieselgenerator

In eenvoudige bewoordingen is de zogenaamde natte stapeling van dieselgeneratoren de onvoldoende verbranding van brandstof en de koolstofafzetting van de motor veroorzaakt door langdurig licht of onbelast bedrijf. Als reiniging en onderhoud niet tijdig worden uitgevoerd, zal de gebruiksefficiëntie van de gehele machine dramatisch dalen. , Frequente startfouten, overmatige brandstof of de noodzaak om de cilinder te vroeg te openen voor onderhoud kan er zelfs toe leiden dat de machine van tevoren wordt afgedankt.

Cummins NTA Dieselmotor voor 350kVA Cummins-stroomgenerators
Cummins NTA Dieselmotor voor 350kVA Cummins-stroomgenerators

Om de dieselgenerator goed te laten werken, moeten de specifieke operators meer werk verrichten aan de brandstof-luchtverhouding en de bedrijfstemperatuur. Alleen op deze manier kan de brandstof volledig worden verbrand. Uit praktisch oogpunt is het over het algemeen moeilijk om deze toestand te bereiken met een belasting van minder dan 50%, dus de fabrikant van de dieselmotor moet gebruikers eraan herinneren regelmatig onderhoud aan de lading en gerelateerde tests uit te voeren. Door deze activiteit wordt niet alleen de " diesel generator nat stapelen " probleem kan worden opgelost, maar ook de prestaties van de brandstof en elektrisch kunnen worden gecontroleerd door de belastingstest, zodat de verborgen gevaren op tijd kunnen worden gevonden en geëlimineerd.

100kVA Dieselgenerator met Cummins-dieselmotor
100kVA Dieselgenerator met Cummins-dieselmotor

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us