Oplossing voor geluidsreductie in dieselgeneratorkamer

2019-09-12

Diesel Generator Room Noise Reduction Solution, Generator Set Noise Reduction Solution

Het geluid van de dieselgenerator is erg ingewikkeld. De ruis kan voornamelijk worden onderverdeeld in   structurele geluidsoverdracht en luchtvoortplanting volgens de transmissieroute. De voortplanting van de structuur verwijst naar het feit dat de centrale airconditioning-hoofdeenheid van het stroomgeneratorhuis in het gebouw zich voortplant door vaste stoffen, voornamelijk voor laagfrequent geluid. Gasgeluid wordt rechtstreeks via de lucht naar de omgeving overgedragen. Laagfrequent geluid is het sterkst in amplitude en het schadelijkst voor het menselijk lichaam. Daarom hebben we een geschikte oplossing voor geluidsreductie nodig voor geluidsbeheersing.

100kVA geluiddichte dieselgenerator
100kVA geluiddichte dieselgenerator met Cummins-dieselmotor

Ruisbronanalyse

Wanneer de industriële stroomgeneratoren   zijn draait, produceert hij relatief veel mechanisch geluid, trillingsgeluid, uitlaatgeluid, enz. De gewone dieselgenerator   De ruimte kan de invloed van geluid op het plantgebied mogelijk niet blokkeren.

Industriële generator met geluiddichte luifel
Industriële generator met geluiddichte luifel met Denyo-ontwerp

Ruisonderdrukkingsmethode

De gebruikelijke praktijk is het gebruik van geluiddichte ramen en deuren, geluidsabsorberende plafonds, ventilatie en geluidsreductie in de stroomgeneratorruimte en verschillende geluidsreducerende oplossingen   op de grond.

1. Warmteafvoer kanaal

Omdat de noodstroomgenerator   ruimte heeft ventilatie en warmteafvoer nodig, het is noodzakelijk om ventilatiekanalen te reserveren en ook lekkageproblemen veroorzaakt door de warmteafvoerkanalen te voorkomen. Tegelijkertijd worden geluidsdempende materialen geïnstalleerd voor de uitlaatgaten van de apparatuur om te voorkomen dat er geluid naar buiten komt.

2. Dempingskussen

De wanden en vloeren in de dieselgeneratorruimte zijn gemaakt van geluidsisolerende materialen om het geluidsisolerende effect te verbeteren. De vloer is gemaakt van schokdempers om trillingen te verminderen; het plafond is gemaakt van geluidsabsorbers om de geluidsabsorptie in de dieselgenerator   te verbeteren kamer.

3. Geluiddichte ramen en deuren

Geluiddichte ramen en deuren kunnen het probleem van lekkage van deuren en ramen oplossen en het aantal onnodige ramen verminderen.

De geluidsreducerende maatregelen van de industriële generatorruimte kunnen het geluidsprobleem door de geluidsbron en het voortplantingspad oplossen. Door de geluidsisolatie van de technische ruimte en de reductie van grondtrillingen op te lossen, kan het geluidsprobleem van de stroomgeneratorruimte grotendeels worden opgelost.

Geluiddichte generator
Geluiddichte generator met Chinese merkdieselmotor.  

Als u technologieën nodig heeft over de oplossing voor ruisonderdrukking, neem dan gerust contact met ons op via onze services-e-mail: edward@hosempower.com en mobiele telefoon   nummer: + 86-15959182792, we zijn u graag van dienst.  

Fuzhou Hosem Power Co., Ltd. levert de dieselgenerator aangedreven door Cummins-dieselmotor, Perkins-dieselmotor, Deutz, dieselmotor, Volvo-dieselmotor, Doosan-dieselmotor, SDEC-dieselmotor, Yuchai-dieselmotor, Yangdong-dieselmotor en andere beroemde Chinese merk dieselmotor, het nominale vermogen van industriële generator van 3kVA tot 3000kVA. Alle dieselgeneratoren koppelen met Stamford-alternator, Leroy Somer-alternator, Marathon-alternator, Mecc Alte-alternator of Hosem-borstelloze alternator.   En het bedieningspaneel met automatische start / stop-controller van het merk Deepsea, ComAp of Smartgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons bedrijf en onze producten met onderstaande contactgegevens:  

Fuzhou Hosem Power Co., Ltd.
Rm1125,   C2   Gebouw,   Cangshan   Wanda   Plaza,   Nee   216   Pushang   Weg,   Fuzhou   Stad,   Fujian,   China.
Tel: 0086-591-86397381
Menigte / Whatsapp: 0086-15959182792
E-mail:   edwardpower@foxmail.com
E-mail:   edward@hosempower.com  
Skype: +86 15959182792
Web:   www.hosempower.com  
Web:   www.generatorsindustrial.com  

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us