Dieselgeneratorruimte Ruisonderdrukkingsoplossing

2019-09-12

Dieselgeneratorruimte Ruisonderdrukkingsoplossing, Generator Set Ruisonderdrukkingsoplossing

Het geluid van de dieselgenerator is erg ingewikkeld. Het geluid kan hoofdzakelijk worden onderverdeeld in   structurele geluidstransmissie en luchtvoortplanting volgens de transmissieroute. De structuurvoortplanting verwijst naar het feit dat de centrale airconditioninghoofdunit van het huis van de stroomgenerator in het gebouw zich door vaste stoffen voortplant voornamelijk voor laagfrequent geluid. Gasgeluid wordt rechtstreeks door de lucht naar de omgeving overgebracht. Laagfrequent geluid is het sterkst in amplitude en het meest schadelijk voor het menselijk lichaam. Daarom hebben we een geschikte oplossing voor ruisonderdrukking nodig voor geluidscontrole.

100kVA geluiddichte dieselgenerator
100kVA geluiddichte dieselgenerator met Cummins-dieselmotor

Analyse van geluidsbronnen

Wanneer de industriële stroomgeneratoren zijn   loopt, zal het relatief grote mechanische geluiden, trillingen, uitlaatgeluiden, etc. produceren. De gewone dieselgenerator   kamer is mogelijk niet in staat om de impact van geluid op het plantgebied te blokkeren.

Industriële generator met geluiddichte luifel
Industriële generator met geluiddichte kap met Denyo-ontwerp

Ruisonderdrukkingsmethode

De gebruikelijke praktijk is het gebruik van geluiddichte ramen en deuren, geluidsabsorberende plafonds, ventilatie en geluidsreductie in de ruimte van de stroomgenerator en verschillende oplossingen voor geluidsreductie   op de grond.

1. Warmteafvoerkanaal

Omdat de noodback-upgenerator   kamer heeft ventilatie en warmteafvoer nodig, het is noodzakelijk om ventilatiekanalen te reserveren en ook lekkageproblemen door de warmteafvoerdoorgangen te voorkomen. Tegelijkertijd worden geluidsdissipatiematerialen geïnstalleerd voor de uitlaatgaten van de apparatuur om te voorkomen dat er geluid uit komt.

2. Dempingskussen

De wanden en vloeren in de dieselgenerorkamer zijn gemaakt van geluidsisolerende materialen om het geluidisolatie-effect te verbeteren. De vloer is gemaakt van schokdempers voor trillingsreductie; het plafond is gemaakt van geluidsabsorbers om de geluidsabsorptie in de dieselgenerator te verbeteren   kamer.

3. Geluiddichte ramen en deuren

Geluiddichte ramen en deuren kunnen het probleem van lekkage van deuren en ramen oplossen en het aantal onnodige ramen verminderen.

De geluidsreducerende maatregelen van de industriële generatorruimte kunnen het geluidsprobleem door de geluidsbron en het voortplantingspad oplossen. Door de geluidsisolatie van de apparatuurruimte en de trillingsreductie op de grond op te lossen, kan het geluidsprobleem van de generatorruimte grotendeels worden opgelost.

Geluiddichte generator
Geluiddichte generator met Chinese merkdieselmotor.  

Als u technologieën nodig hebt over de oplossing voor ruisonderdrukking, kunt u gerust contact met ons opnemen via onze services-e-mail: edward@hosempower.com en mobiele telefoon   nummer: + 86-15959182792, we zijn u graag van dienst.  

Fuzhou Hosem Power Co., Ltd. levert de dieselgenerator aangedreven door Cummins-dieselmotor, Perkins-dieselmotor, Deutz, dieselmotor, Volvo-dieselmotor, Doosan-dieselmotor, SDEC-dieselmotor, Yuchai-dieselmotor, Yangdong-dieselmotor en andere beroemde Chinese merk dieselmotor, het nominale vermogen van de industriële generator van 3kVA tot 3000kVA. Al het dieselgeneratorpaar met Stamford-alternator, Leroy Somer-alternator, Marathon-alternator, Mecc Alte-alternator of borstelloze alternator van het merk Hosem.   En het bedieningspaneel met de automatische start / stop-controller van het merk Deepsea, ComAp of Smartgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons bedrijf en onze producten met onderstaande contactgegevens:  

Fuzhou Hosem Power Co., Ltd.
Rm1125,   C2   Gebouw,   Cangshan   Wanda   Plaza,   Nr.   216   Pushang   Weg,   Fuzhou   Stad,   Fujian,   China.
Tel: 0086-591-86397381
Mob / Whatsapp: 0086-15959182792
E-mail:   edwardpower@foxmail.com
E-mail:   edward@hosempower.com  
Skype: +86 15959182792
Web:   www.hosempower.com  
Web:   www.generatorsindustrial.com  

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Shangang Industrial Area, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, China.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Contact met ons

Telefoon : 86-5918-6397381

- de telefoon : 86-1595-9182792

Werktijd :8:30-18:00(Beijing tijd)

contact us